Hovgårds strandväg 3

Hovgårds strandväg 3


Bua— Varberg

Hovgårds strandväg 3



Bua— Varberg

Otroligt charmigt korsvirkeshus med havsnära läge och många sovplatser!

Mysig korsvirkesdröm med en underbar utsikt ut över naturen med bergsknallar och vindpinad vegetation. När du lämnar tomten är det bara att ta sikte på havet och njuta av den vackra vyn medan du promenerar den korta biten ner till salta bad och solvarma klippor. Här bjuds du på ett härligt havsnära läge!

Stugan har en charmig interiör med trägolv, öppen spis, tak upp i nock i vardagsrum och matrum, pardörrar ut till trädgården och sovloft utöver de tre sovrummen. Det finns även ett separat gästrum. Stugan rymmer totalt 9 sovplatser idag. Alla möbler och inventarier ingår.

Trädgårdens baksida är privat med uteplats och utsikt över äng och skymtar hav. En ljuvlig vy året om! Fastigheten angränsar mot Bua Strand som erbjuder bad från både klippor och små stränder och båtliv vid småbåtshamn. I Bua finns förskolor, F-6 skola, mataffär, vårdcentral, apotek, bibliotek, pizzeria, fiskaffär, bastu mm.

Vi ses på visning!


Boarea
66 kvm
Driftkostnad
25 928 kr/år
Tomtarea
1 247 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2023-04-18

Mäklarhuset Varberg

Denna fritidshus på Hovgårds strandväg såldes av oss 2023-04-18. Se alla våra försäljningar i Bua samt även på Hovgårds strandväg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.