Gnejsvägen 11

Gnejsvägen 11

Slutpris

4 800 000 kr


Skrea— Falkenberg

Gnejsvägen 11


Slutpris
4 800 000 kr

Skrea— Falkenberg

Välskött enplansvilla mitt i familjära Skrea!

Denna stilrena och moderna villa mitt i idylliska Skrea stod färdig 2006 och håller en mycket god kvalitet. Här bor man på en lättskött och insynsskyddad hörntomt med många fina uteplatser i ett lugnt område med grönskande natur och skogspartier ständigt närvarande. Huset är välutrustat med hög materiell standard, behagliga färgval, härlig atmosfär och sociala ytor.
  
Du möts av en trevlig, välkomnande hall och golvvärme finns i hela huset. Vidare har man här ett stort, socialt och fräscht kök med köksö och öppet vardagsrum med mycket dagsljus, stora fönster, generösa sällskapsytor och en täljstenskamin som fort ger skön värme i huset. Här finns också 4 sovrum varav det ena med egen klädkammare, extra allrum, två badrum – båda stilrena och fräscha med dusch respektive badkar. Groventré och tvättstuga.

Värt att nämna är också, förutom carport, fina parkeringsmöjligheter utomhus och egen bevattningsbrunn, det stora dubbelgaraget på ca 60 kvm med motordrivna portar. Här finns också förråd samt ett inrett gästrum.
I övrigt så har man nära till flera förskolor, F-5 skolan Thorén framtid, idrottsplats, golfbana och mycket mer. Varmt välkommen på visning!


Boarea
150 kvm
Driftkostnad
33 882 kr/år
Tomtarea
1 249 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2020-04-10

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.