Curts väg 10 / Skrea Stationssamhälle / Falkenberg

Mycket fin villa i Skrea, byggd 2016!

Slutpris
4 850 000 kr
Boarea
156 kvm
Driftkostnad
15 385 kr/år
Tomtarea
859 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2019-10-04
Bostaden är såld!

Denna villa på Curts Väg såldes av oss 2019-10-04. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Curts Väg

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Skrea Stationssamhälle är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Så sent som 2016 uppfördes denna fantastiskt fina villa på Curts väg i Skrea! Här bor man i ett lugnt och familjärt område med närhet till flera förskolor, F-5 skola och med cykelavstånd till havet. Huset är ljust, fräscht och med noggrant utvalda detaljer som verkligen gör detta till ett drömhus. Helkaklade badrum, enhetligt parkettgolv i hela bostaden, kamin och ett stort, ljust och rymligt kök. Dessutom flera sovrum, carport, en lagom stor och lättskött trädgård samt en härlig altan som följer husets vinkel och erbjuder både morgon-, eftermiddags-, och kvällssol!

Varmt välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.