Lassa 432 / Olofsbo / Falkenberg

Fritidshus i toppskick med bra läge i härliga Olofsbo!

Slutpris
1 550 000 kr
Boarea
45 kvm
Arrende
7 300 kr/år
Driftkostnad
9 500 kr/år
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2019-05-10
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Lassa såldes av oss 2019-05-10. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Lassa

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Olofsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Varmt välkommen till ett nyrenoverat fritidshus i toppskick i underbara Olofsbo. Här ligger det salta Kattegatt enbart en kort promenad bort och både en välsorterad livsmedelsbutik, den populära Flip flop bar, pizzeria, Kvarnens Pensionat och Bed and Breakfast, Kustpärlan med minigolfbana och mycket mer vittnar om områdets ständiga popularitet. Stugan byggdes ut till 45 kvm 2017 och totalrenoverades i samband med detta. Den ligger i tredje raden från havet och är fräsch med vitmålade väggar, vit träpanel och ett snyggt vitt IKEA-kök i öppen planlösning mot soffgrupp och matplats. Två sovrum och ett fint badrum med plastmatta och vikbara duschväggar ger givetvis extra komfort och den snygga och välvårdade altanen är pricken över i. Det mesta av inventarierna ingår i köpet så det är bara att flytta rätt in!

Passa på att bli en av alla de semesterfirare som i generationer njutit av Olofsbo strax norr om Falkenberg!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration