Rösesvägen 9 / Tröingeberg / Falkenberg

Välskött villa på Tröingeberg!

Slutpris
2 400 000 kr
Boarea/biarea
154/36 kvm
Driftkostnad
40 218 kr/år
Totalareal
655 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-07-12
Bostaden är såld!

Denna villa på Rösesvägen såldes av oss 2019-07-12. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Rösesvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Tröingeberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välhållen 1,5 plansvilla på Tröingeberg byggd 1975. Huset ligger i ett familjevänligt, lugnt och omtyckt läge på Rösesvägen med närhet till natursköna ytor, skogspartier och lekplats.
Här finns välplanerade ytor med mycket potential eller vad sägs om kök med matplats, flera sovrum, stor balkong ut från sovrummet på övre plan, badrum i båda plan, stort vardagsrum, garage och en härlig uteplats med utekök.

Tomten om 655 kvadratmeter innebär stora möjligheter för såväl vuxna som barn med lummig, insynsskyddad känsla och det är korta avstånd till både förskola, F-5 skola och centrum! Varmt välkommen på visning.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Området

Tröingeberg

Falkenbergs högst belägna stadsdel ligger precis där staden möter landsbygden och man får det bästa av båda världar.

Service

Någon kilometer öster om centrum hittar vi Tröingeberg som via nedförsbacken gör färden till centrum snabb och smidig med cykel. Även till tågstationen är det smidigt att ta sig med cykel. Mitt på Tröingeberg finns en närlivsbutik som även är ATG- & postombud. Bussförbindelserna är bra och det går smidigt att från hela Tröingeberg ta sig till "huvudgatan" via cykelvägar och elljusslinga.

Familjeliv

På Tröingeberg finns flera förskolor och på andra sidan "berget" ligger Vinbergs kyrkby där F-5 skolan Vinbergsskolan ligger. Åt centrum till ligger Fajans med F-5 skolan Fajansskolan. Området har även många fina grönområden, lekplatser och fotbollsplan.

Naturnära

Tröingeberg ligger väldigt vackert på hög höjd och från vissa delar med utsikt över åkermark och ängar så långt ögat kan nå. Via elljusslinga kan man ta sig runt smidigt och lummiga skogsområden täcker stora delar av Tröingebergs nedre del. Österut når man vackra Vinbergs kyrkby med en fin kyrka och fortsätter man ännu längre kommer man så småningom till Vessigebro. Cyklar man mot Falkenbergs centrum når man snabbt doktorspromenaden runt Ätran och på andra sidan ån ligger Vallarna med både djur, friluftsteater, skatepark, discgolf och mycket mer.

Ett aktivt liv

Med tanke på den lokalt klassiska "Tröingebergsbacken" så tränar många lokala löp- & fridrottsgrupperingar i området. Även ett och annat division 6-lag i fotboll har grinat illa i backen under kalla försäsongskvällar medan ännu fler njutit av farten nedför. Även mountainbikes syns ständigt på slingan och områdena nedför Tröingeberg och vidare till Faurås och Vinberg är vackra områden att t.ex. springa i. I närhet av en av områdets lekplatser finns även en mindre BMX-bana.

Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.