Stenfalksvägen 8C

Stenfalksvägen 8C

Slutpris

4 300 000 kr


Ekhaga— Falkenberg

Stenfalksvägen 8C


Slutpris
4 300 000 kr

Ekhaga— Falkenberg

2-plansvilla nära stan med mysig trädgård!

På Stenfalksvägen, mitt emellan Falkenbergs centrala delar och Stafsinges vidsträckta landsbygd ligger detta mycket fina och välskötta hus i två plan med tillbyggnad, carport och härlig trädgård!
Boendet är smakfullt inrett med en genomtänkt planlösning, flera sovrum, badrum i bägge plan och ett snyggt kök med djupblå luckor och stenbänkskiva. Utemiljön är underbar med en insynsskyddad, lagom stor trädgård där det ändå byggts altan med pergola, platser för odlingslådor, hörna med spabad samt en härlig viloplats i hörnet av trädgården som passar perfekt för att hänga upp hängmattan i.

Här bor man verkligen med korta avstånd till både centrum, skolor, förskolor och livsmedelsbutik. Kvarteret är familjärt och man har närhet till lantliga promenadstråk och havet nås på 10 minuter med cykel.
Välkommen på visning!


Boarea
152 kvm
Driftkostnad
49 845 kr/år
Tomtarea
796 kvm
Rum
7 rum (4 sovrum)
Såld
2022-10-07

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Stenfalksvägen såldes av oss 2022-10-07. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Stenfalksvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.