Västgötavägen 7A / Östra Gärdet / Falkenberg

Enplansvilla nära både centrum och tågstationen!

Slutpris
1 755 000 kr
Boarea
122 kvm
Driftkostnad
25 230 kr/år
Tomtarea
815 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2017-10-13
Bostaden är såld!

Denna villa på Västgötavägen såldes av oss 2017-10-13. Se alla våra försäljningar i Falkenberg samt även på Västgötavägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Östra Gärdet är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I korsningen Varbergsvägen/Västgötavägen ligger denna enplansvilla byggd 1980. På 122 kvm finns 3 sovrum, badrum med både dusch och badkar, gästtoalett, arbetskök med tillhörande matplats, vardagsrum som är uppdelat i två rum med kamin emellan samt tvättstuga. Vattenburet värmesystem med elpanna från 2009 i kombination med vattenmantlad kamin. Villan är i behov av renovering och i trädgården finns en hel del växtlighet. Bra läge nära stan och nära även till tågstationen för den som pendlar. Willys och busshållplats ligger bara tvärsöver gatan. Hög växtlighet ut mot Varbergsvägen gör trädgården insynsskyddad från det hållet. Rymligt garage med förrådsdel finns också. Snabbt tillträde för den som önskar.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration