Äskhultsvägen 73

Äskhultsvägen 73

Slutpris

2 950 000 kr


Fjärås - Äskhult— Fjärås— Kungsbacka

Äskhultsvägen 73


Slutpris
2 950 000 kr

Fjärås - Äskhult— Fjärås— Kungsbacka

Hus med spännande historia från sekelskiftet i Fjärås - Äskhult

Nu är det dags att lämna över till en ny ägare som också uppskattar att bo på en lugn plats på landet med vid vy över naturens föränderliga landskap. Detta hus på Äskhultsvägen 73 har mycket som är värt att lyfta fram. Här erbjuds ett unikt boende där historien är ständigt närvarande. Bostadens karaktär präglas av det generösa ljusinsläppet som ger en skön och luftig känsla. Mycket tid har investerats i trädgården som erbjuder allt man kan tänka sig som fruktträd, bärbuskar, diverse odlingar och planteringar.

Det första som möter dig är husets inbjudande hall med gott om plats för både skor och ytterkläder. Det sociala och härliga köket inspirerar till både matlagning och bakning med färska ägg från hönshuset. Ett mysigt vardagsrum med härlig umgängesyta vid eldstaden och fönster åt flera håll. I anslutning finns ett magiskt rum med veranda-känsla som idag används som matplats. Härifrån utgång till uteplats och pergola med möjlighet till sköna stunder i kvällssolen. Här finns också ytterligare rum med plats för härliga fåtöljer för fina stunder med pyssel, spel eller en bok. Vidare i ett av de två sovrummen finns möjlighet för en "toalett en-suite". Det andra sovrummet nås från hallen med utgång till trädgården. I bostaden finns även ett kombinerat bad- och tvättrum med dusch.

Här finns mycket att njuta av för dig som är intresserad av natur och trädgård och som älskar att tillbringa tid utomhus tillsammans med både familj och husdjur. På fastigheten finns både hönshus, växthus och ytterligare förråd. För den som önskar ansluta sig till kommunalt VA så är det förberett och framdraget till tomtgräns.

Äskhult är en mycket trevlig och naturskön del av Fjärås. Äskhults by ligger inom gångavstånd och på 10 min skolskjuts nås även Gällingeskolan (F-5). En biltur på ca 15 min tar dig till Fjärås centrum för diverse service samt påfart E6 norr/söder.
På Äskhultsvägen 73 kan man se fram emot många soltimmar med varma dagar och ljumma kvällar. Kanske är det äntligen dags att ta steget till ditt nästa boende. Måste upplevas!

Välkommen på visning.


Boarea
61 kvm
Driftkostnad
29 230 kr/år
Tomtarea
1 825 kvm
Rum
5 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-04-11

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Äskhultsvägen såldes av oss 2023-04-11. Se alla våra försäljningar i Fjärås samt även på Äskhultsvägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.