Borekullavägen 21

Borekullavägen 21

Slutpris

4 800 000 kr


Frillesås - Landa— Frillesås— Kungsbacka

Borekullavägen 21


Slutpris
4 800 000 kr

Frillesås - Landa— Frillesås— Kungsbacka

Ett renoverat och charmigt boende i två plan

Välkommen till ett renoverat och väl omhändertaget hus om fem rum och kök! Denna hemtrevliga villa har mycket att tycka om med fräscha ytskikt, behagliga färgval och en skön atmosfär.

Redan i hallen möts man av det härliga ljuset som genomsyrar hela huset. Det nyrenoverade köket och den öppna planlösningen med vardagsrummet är den självklara platsen för umgänge med familj och vänner. Här finns även en av de två eldstäderna för de kyligare kvällarna för både mys och värme. Huset erbjuder totalt tre sovrum, två badrum samt en separat tvättstuga/groventré.

Även utvändigt finns mycket att tycka om. På entrésidan kan man avnjuta morgonkaffet på den trevliga altanen. Från vardagsrummet nås den större altanen med både pergola och utekök. Härifrån ser man över den trevliga och rogivande trädgården som erbjuder både fruktträd, gräsyta för lek och många soltimmar. På fastigheten finns även ett gästhus för övernattande gäster och ett förråd för verktyg och redskap.

Här bor man på återvändsgata på bekvämt avstånd till både bra kommunikationer och påfart E6 norr/söder. På några minuter nås även härliga promenadvägar längs havet och Frillesås samhälle för skola (F-9) och allehanda service.
Som sagt, här finns mycket att tycka om! Om du söker ett bekvämt boende med närhet till det mesta, då har du kommit rätt. Välkommen till Borekullavägen 21 på visning!


Boarea/biarea
68/68 kvm
Driftkostnad
36 464 kr/år
Tomtarea
1 385 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-03-14

Mäklarhuset Åsa

Denna villa på Borekullavägen såldes av oss 2022-03-14. Se alla våra försäljningar i Frillesås samt även på Borekullavägen.

Boka värdering

Cissi Tuorilin

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.