Bölse Mossagård 105 / Långås / Glommen / Falkenberg

Lantligt boende i Bölse - mitt emellan Falkenberg och Morup!

Slutpris
2 100 000 kr
Boarea
112 kvm
Driftkostnad
36 820 kr/år
Tomtarea
7 046 kvm
Rum
6 rum (3 sovrum)
Såld
2017-11-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Bölse Mossagård såldes av oss 2017-11-20. Se alla våra försäljningar i Glommen samt även på Bölse Mossagård

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Långås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till detta boende i natursköna Bölse med plats för det mesta! Här har man ett stort boningshus i 1,5 plan, gäststuga för eget bruk eller uthyrning, uthus med tvättstuga, dusch och bastu, mycket stora förvaringsutrymmen, verkstad, "biljardrum" m.m. Dessutom jordvärmeanläggning, kommunalt vatten och en ny avloppsanläggning. Även mark på ca 7 000 kvm ingår vilka kanske kan inhysa plats för får eller hästar. Här finns också en stor byggnad, ett fd lastbilsgarage, med ca 4 m i takhöjd att nyttja!

Omgivningarna är halländskt vackra och trots att man "bor på landet" är närheten påtaglig till såväl gårdsbutiker, Glommens hamn med det salta Kattegatt, förskola och F-5 skolan Långavekaskolan. Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration