Hans Arons väg 8

Hans Arons väg 8

Slutpris

3 995 000 kr


Glommen— Falkenberg

Hans Arons väg 8


Slutpris
3 995 000 kr

Glommen— Falkenberg

Stor villa med hörnläge

Inte långt från Glommens vackra stränder hittar ni denna villa som passar perfekt för den stora familjen! Här finns gott om plats med 4 sovrum, vardagsrum och allrum, stor tvättstuga med förvaringsutrymmen, helkaklat badrum, ombonad tomt, friggebod och garage som nås inifrån. Villan har renoverats löpande och omfattande där de enskilt största renoveringarna är nytt tak, syllbyte, helrenoverad tvättstuga, makadamdränering runt huset, renovering av el - listan över utförda renoveringar kan göras lång och en utförlig sammanfattning hittar ni längre ner.

Ett personligt hem med närhet till skola och förskola, pizzeria, matbutik, vårdcentral, Glommens Bryggeri med sina uppskattade temakvällar och genom samhället går också Kattegattleden - en europeisk cykelled vilket gör det enkelt att ta cykeln hela vägen in till Falkenbergs stadskärna. Varmt välkomna!


Boarea/biarea
162/44,6 kvm
Driftkostnad
64 222 kr/år
Tomtarea
836 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-11-26

Mäklarhuset Falkenberg

Denna villa på Hans Arons väg såldes av oss 2023-11-26. Se alla våra försäljningar i Glommen samt även på Hans Arons väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.