Dammvägen 2 / Gullbrandstorp / Halmstad

NYBYGGD OCH ENERGIEFFEKTIV VILLA I GULLBRANDSTORP

Slutpris
4 950 000 kr
Boarea
150.7 kvm
Driftkostnad
30 504 kr/år
Tomtarea
603 kvm
Rum
6 rum (4-5 sovrum)
Såld
2020-10-08
Bostaden är såld!

Denna villa på Dammvägen såldes av oss 2020-10-08. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Dammvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gullbrandstorp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

NYTT PRIS! Passa på att köpa en nybyggd villa i Gullbrandstorp.

Välkommen till Gullbrandstorp och denna nybyggda villa från 2018 på 150 kvadratmeter. Här möts du av ett boende i utmärkt skick med trevliga ytskikt och materialval samt en attraktiv hörntomt med fri sikt!

Huset inleds med en öppen, ljus och välkomnande hall med en trappa som leder dig upp till ovanvåningen. Vidare in i bostaden finns ett smakfullt inrett kök med en stor köksö och med en öppen planlösning som gör att köket snyggt vävs samman med vardagsrummet och vilket dessutom gör det sociala umgänget mellan kök och vardagsrum enkelt. Här erbjuds bra plats för både matsalsgrupp och soffgrupp. Nedervåningen bjuder vidare på ett fräscht och stilrent badrum, två sovrum samt en tvättstuga. På ovanvåningen finner du ett allrum, ett badrum och två sovrum. De många sovrummen, vardagsrummen och badrummen gör detta hem till ett perfekt hus för barnfamiljer att växa i. Denna villa erbjuder sociala ytor även utomhus på den härliga altanen där det går att njuta av många sommarkvällar med familj och vänner. Tomten är dessutom en hörntomt vilket bidrar till en luftig känsla samtidigt som det går att se ut över nejden.

Gullbrandstorp har det perfekta läget med ett naturnära och fritt läge i en vacker del av Halmstads kommun samtidigt som Halmstads kärna endast ligger en kort bilresa bort. I Gullbrandstorp finns livsmedelsbutik och grundskola samt två förskolor med gott rykte. Med andra ord är Gullbrandstorp rätt plats för att få vardagsbestyren att enkelt gå ihop samtidigt som ni kan njuta av denna fina villa i toppskick.

PS! Förbrukningen för värme och hushållsström har endast uppgått till cirka 7 900 kWh/år vilket är mycket lågt och resulterat i energiklass B vilket är ett mycket bra betyg.

Välkommen på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.