Uttasvägen 27

Uttasvägen 27

Slutpris

5 200 000 kr


Gullbrandstorp— Halmstad

Uttasvägen 27


Slutpris
5 200 000 kr

Gullbrandstorp— Halmstad

Välskött och fantastiskt fin familjevilla i Gullbrandstorp

I Gullbrandstorp bor du med ett fritt och naturnära läge i en vacker del av kommunen, cirka åtta kilometer nordväst om Halmstad. I området finns livsmedelsbutik och grundskola samt två förskolor med gott rykte. Här ordnar du enkelt vardagsbestyren och har samtidigt nära till populära badstränder (2 km) och flertalet golfbanor.

På Uttasvägen 27 har du naturen som närmsta granne och vi är superglada att kunna erbjuda denna otroligt välvårdade och fina enplansvilla om totalt cirka 200 kvm. Genomgående ljus och fräsch boendemiljö med en tilltalande planlösning på där fokus ligger på de sociala ytorna. Ett stort allrum med murad öppen spis, rejält kök med gott om plats för att anordna härliga middagar - det märks att nuvarande ägare har ett förflutet inom restaurangvärlden - samt ett stort vardagsrum, fantastiskt fint! Från vardagsrummet når man det generösa inglasade uterummet som mäter cirka 33 kvm med skjutdörrspartier så man får en härlig känsla av "ute fast inne"! Huset är dessutom otroligt praktiskt med en stor tvättstuga, två badrum samt vidbyggt garage med förråd - en riktigt bra familjevilla med andra ord. Ett stort plus är att man kan använda det ena sovrummet (vid tvättstugan) som kontor då en del i dessa tider arbetar mer hemifrån eller om man har en verksamhet som t.ex. frisör, hudvård etc. då man har en separat entré och badrum i anslutning.

Vi vill även slå ett extra slag för den uppvuxna och vackra trädgården som nuvarande ägare har skött med stor omsorg och med skogen som närmsta granne kan man njuta av naturens skiftningar under de olika årstiderna.

Välkommen på visning till Uttasvägen 27 om du precis som vi uppskattar ett lättskött, välvårdat och helfräscht boende!


Boarea/biarea
168/32 kvm
Driftkostnad
38 834 kr/år
Tomtarea
984 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-11-10

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Uttasvägen såldes av oss 2021-11-10. Se alla våra försäljningar i Gullbrandstorp samt även på Uttasvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.