Frösakull / Halmstad

Spännande 1-plansvilla i Frösakull

Referensnummer
424 792
Boarea/biarea
169/10 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Förberedd försäljning

Under förberedd visar vi bostäder där en kommande försäljning är planerad. Kontakta ansvarig mäklare för intresseanmälan och mer information.

Anmäl intresse

Längst in på återvändsgata, angränsande mot naturområde, ligger denna spännande 1-plansvilla om 169 kvm med byggår 1985. Interiören bjuder på många godbitar. Modernt renoverat kök med bl.a. bänkskiva i granit och gas-/induktionsspis från Gaggenau. Matsal/allrum intill köket med öppen spis m. insatskamin, riktigt läckert! Ett stort helkakaklat badrum med bl.a. bubbelbadkar, dusch och bastu. Trivsamt vardagsrum med ett stort skjutbart fönsterparti ut mot en överbyggd uteplats i västerläge. Därtill en spännande planlösning med idag 3 sovrum (ursprungligen 4), samt gästtoalett och tvättstuga. Utvändigt finner vi förutom carport även ett förråd om 10 kvm. Utöver carport så rymmer uppfarten plats för två bilar.

Frösakull lockar med det bästa Västkusten har att erbjuda. Här intill Sveriges finaste strand bor man med "semesterkänsla" hela sommarhalvåret! Vackra Möllegårds naturreservat ligger runt knuten med sina ljuvliga promenad- och löpslingor bland bäck, skog och fårhagar. Frösakull plockar pluspoäng med bekväma faciliteter såsom Ica-butik, apotek, vårdcentral, restauranger, två förskolor, grundskola mm. Gillar du golf så kan det inte bli bättre: Tylösand, Ringenäs och Golfarenan på promenad-/cykelavstånd. Detta kallar vi livskvalitet!

Förberedd försäljning
Det här är en förberedd bostad, bostaden är ännu inte ute på den öppna marknaden. Kontakta ansvarig mäklare för mer information om bostaden, eller om du också vill sälja med förberedd.
Här kan du läsa mer om Förberedd®
Bilder
Sponsrade länkar
Visa alla 38 bilder
Planritning
Ekonomisk trygghet vid arbetslöshet eller sjukskrivning
BETALSKYDD

När du köper eller säljer din bostad genom Mäklarhuset kan du teckna en Betalskyddsförsäkring genom BEST Försäkring som skyddar dig mot ekonomiska oförutsedda händelser som kan påverka ditt boende. Betalskydd är bästa sättet att försäkra din privatekonomi. Med Betalskyddsförsäkringen kan du få ett månadsbelopp som täcker en del av dina månadskostnader.

Teckna Betalskyddsförsäkring
Kontakta mäklaren

Här finns tillfälle att ställa en fråga direkt till mäklaren om det är något mer du vill veta om bostaden. Under kontorstid kan vi utlova snabb respons.

Genom att klicka på knappen Ställ fråga så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn