Karins gränd 14

Karins gränd 14

Slutpris

5 850 000 kr


Frösakull— Halmstad

Karins gränd 14


Slutpris
5 850 000 kr

Frösakull— Halmstad

Spännande 1-plansvilla i Frösakull

Längst in på återvändsgata, angränsande mot naturområde, ligger denna spännande 1-plansvilla om 169 kvm med byggår 1985. Interiören bjuder på många godbitar. Modernt renoverat kök med bl.a. bänkskiva i granit och gas-/induktionsspis från Gaggenau. Matsal/allrum intill köket med öppen spis m. insatskamin, riktigt läckert! Ett stort helkakaklat badrum med bl.a. bubbelbadkar, dusch och bastu. Trivsamt vardagsrum med ett stort skjutbart fönsterparti ut mot en överbyggd uteplats i västerläge. Därtill en spännande planlösning med idag 3 sovrum (ursprungligen 4), samt gästtoalett och tvättstuga. Utvändigt finner vi förutom carport även ett förråd om 10 kvm. Utöver carport så rymmer uppfarten plats för två bilar.

Frösakull lockar med det bästa Västkusten har att erbjuda. Här intill Sveriges finaste strand bor man med "semesterkänsla" hela sommarhalvåret! Vackra Möllegårds naturreservat ligger runt knuten med sina ljuvliga promenad- och löpslingor bland bäck, skog och fårhagar. Frösakull plockar pluspoäng med bekväma faciliteter såsom Ica-butik, apotek, vårdcentral, restauranger, två förskolor, grundskola mm. Gillar du golf så kan det inte bli bättre: Tylösand, Ringenäs och Golfarenan på promenad-/cykelavstånd. Detta kallar vi livskvalitet!


Boarea/biarea
169/10 kvm
Driftkostnad
33 080 kr/år
Tomtarea
800 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2021-02-08

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Karins gränd såldes av oss 2021-02-08. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Karins gränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.