Strandhaga stuga nr 15

Strandhaga stuga nr 15

Slutpris

5 000 000 kr


Knebildstorp/Strandhaga— Halmstad

Strandhaga stuga nr 15


Slutpris
5 000 000 kr

Knebildstorp/Strandhaga— Halmstad

MAGISKT FRITIDSHUS PÅ PITTORESKA STRANDHAGA

Detta är ett helt unikt hus som bjuder på en förtrollande atmosfär. Passar både som ett lyxigt fritidshus eller som permanentboende (många bor permanent på området). Huset är byggt mellan 2019-2021 med exklusiva materialval. Bland annat stora skjutbara fönsterpartier, rheinzink-tak, 3-glas isolerfönster, limträpanel på fasaden, samt uppvärmning via luft/vatten-värmepump (vattenburen golvvärme). Husets unika utforming skapar en boyta om 93 kvm (hänsyn taget till snedtak) . Därtill finns en fullt inredd friggebod om 15 kvm där det är förberett för badrum och tvättstuga.

Invändigt imponerar vardagsrummet lite extra med fint ljusinsläpp, snyggt golv, stort skjutbart fönsterparti samt infällda spotlights i taket.Här finns plats för både soffgrupp och matbord med stolar. Köket har bra kontakt med vardagsrummet och är utrustat med toppmodern induktionshäll med inbyggd fläkt, integrerad diskmaskin, ugn, häll, kyl/frys etc. Därtill ett helkaklat badrum utrustat med bland annat vägghängd toalett och dusch med glasdörrar. En trappa upp finner vi ett sovrum, allrum/hall, vardagrum samt klädkammare.

Utemiljön är något alldeles extra. En stor framsida stenlagd med vacker gatsten och ett stort altandäck delvis överbyggd av en pergola. Här kan man njuta av sol från morgon till kväll!

Till huset hör en numrerad parkeringsplats på den gemensamma parkeringen. Fiber fås via Halmstad stadsnät och huset har kommunalt vatten och avlopp året om. Föreningen äger gemensamt marken och stugan går att belåna med en så kallad säkerhetsöverlåtelse.

Detta populära fritidshusområde är beläget mellan Halmstad city och Tylösand och förtrollar sina besökare med trivsamma stugor i alla dess färger och utformningar, omgärdade av mindre trädgårdar av skiftande karaktär. Läget är ypperligt med direkt närhet till havets och simstadions svalkande bad, prins Bertils stig mm. På gångavstånd finns en större matbutik och önskar man ta cykeln in till centrala Halmstad leder bra cykelvägar dig dit på mindre än 10 min.

Missa inte chansen till områdets finaste fritidshus - One of a kind!

Ps! Stugan kan säljas stylad och möblerad som på bild!


Boarea
93 kvm
Driftkostnad
16 901 kr/år
Tomtarea
350 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-10-08

Mäklarhuset Halmstad

Denna fritidshus på Strandhaga stuga nr såldes av oss 2021-10-08. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Strandhaga stuga nr.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.