Vita bandsvägen 14

Vita bandsvägen 14

Slutpris

4 200 000 kr


Söndrum - Vita bandet— Halmstad

Vita bandsvägen 14


Slutpris
4 200 000 kr

Söndrum - Vita bandet— Halmstad

1 232 kvm tomt med havsnära läge!

Om man kastar ett eller två snabba ögonkast åt havet till så inser man snabbt att här på Vita Bandsvägen 14 finns det plats för stora drömmar!
Det här är ett av områdets äldsta hus (fr. 1954) på en rejält stor tomt om hela 1232 kvm och en byggrätt om 300 kvm. Perfekta kvarter för familjer som vill ha nära till hav, strand och natur samtidigt som alla bekvämligheter som barnomsorg, skola och affärer ligger inom räckhåll vilket gör det lätt att få vardagen att gå ihop. I dagsläget rymmer huset tre sovrum, vardagsrum, kök samt badrum på entréplanet. Vinden bjuder på stor volym men är i princip helt oinredd i dagsläget och i källaren förråd, tvättstuga osv.

Skicket äldre på hela fastigheten så fina förutsättningar att låta sina renoverings ambitioner blomma ut eller bygga helt nytt. Oavsett vilket så kommer man garanterat trivas från dag ett på detta ypperligt fina läge!

Nu är det dags att väcka det vackra till liv på Vita Bandsvägen 14, välkommen!

Fastigheten säljs med så kallad friskrivning från dolda fel. Köparen får själv och ihop med sakkunniga personer undersöka byggnaderna med tillbehör efter eget önskemål innan kontraktsdagen.


Boarea/biarea
86/86 kvm
Driftkostnad
26 020 kr/år
Tomtarea
1 232 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2024-05-14

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Vita bandsvägen såldes av oss 2024-05-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Vita bandsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.