Bissmarksgatan 5

Bissmarksgatan 5

Slutpris

4 870 000 kr


Centrum/Gunillaparken— Halmstad

Bissmarksgatan 5


Slutpris
4 870 000 kr

Centrum/Gunillaparken— Halmstad

✨ LYXIG PENTHOUSE - ONE OF A KIND✨

Bostäder som den här växer inte på träd. I ett funkishus på Bissmarksgatan mitt i centrala Halmstad har White Arkitekter designat denna lyxiga takvåning med wow-faktor. Våningen mäter cirka 105 kvadratmeter och är i princip helt fri från insyn. En magnifik takterrassen om cirka 70 kvadratmeter löper runt om hela lägenheten i 270 grader, att kunna sitta här både dag- och kvällstid innebär minst sagt livskvalitet. Välj mellan skugga eller sol, vindstilla eller öppet. Härifrån har man en härlig utsikt över den vackra Gunillaparken och takterrassen nås via tre (kök, vardagsrum och sovrum) stora skjutbara fönsterpartier.

När du kliver över tröskeln till denna lyxiga våning möts du av platsbyggda lösningar och design som sätter en säregen prägel på bostaden. Atmosfären är något utöver det vanliga och det andas kvalitet och hög materiell standard. Här har inget lämnats åt slumpen.

Denna bostad består av hall, vardagsrum, kök, två möjliga sovrum, mycket förvaring och badrum med bastu. Våningen har en härlig komfort med extra ljudisolerat golv (perfekt för den som gillar att spela musik), vattenburen golvvärme (separat styrning för varje rum) och aktiv kylning (AC) vilken styrs via en manöverpanel vid entrén. Lyxen fortsätter och listan kan göras lång med bland annat fjärrstyrda lamell- och plisségardiner i hela lägenheten (mörkläggning på merparten), ljudsystem med infällda takhögtalare (inklusive badrum och bastu) och självklart även utomhushögtalare på terrassen. Här finns en gaseldad flamdekoration i väggen mellan vardagsrum och sovrum vilken är något utöver det vanliga och ger en härlig atmosfär, speciellt när det är mörkt ute (går att anpassa lågan efter eget tycke och smak). Självklart är även den fjärrstyrd via app i telefonen eller via manöverpanelen (iPad) som sitter infäst på väggen i vardagsrum. Samtliga rum har infällda spotlights i taken vilka både skapar en stämningsfull mysbelysning men även praktisk vardagsbelysning. Men det häftigaste av allt är läget högst upp i huset med ett fullkomligt privat läge helt utan störande insyn och ett enormt ljusflöde via stora fönsterpartier. Frihetskänslan är total. En stor eloge till White Arkitekter och deras duktiga arbete.

Ytterligare stort plus är ekonomin med den riktigt låga månadsavgiften om 2 912 inklusive värme, vatten och bostadsrättstillägg. Därutöver har föreningen tecknat ett förmånligt kollektivt avtal för bredband, tv-utbud och telefoni mot ett obligatoriskt tillägg om 331 kr/mån!
Föreningen är välskött och har en mycket låg belåningsgrad.

Söker ni en våning utöver det vanliga och uppskattar lyx i vardagen, ja då är detta bland det bästa Halmstad har att erbjuda!


Boarea
104 kvm
Avgift
2 912 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
4 av 4 (Hiss finns ej)
Såld
2022-12-02

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Bissmarksgatan såldes av oss 2022-12-02. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Bissmarksgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.