Broddesonsgatan 47 A / Väster / Halmstad

Charmig 30-talare på Väster!

Slutpris
1 765 000 kr
Boarea
84 kvm
Avgift
4 641 kr/mån
Rum
3 rum (1-2 sovrum)
Våning
2 av 3 (Hiss finns ej)
Såld
2018-02-14
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Broddesonsgatan såldes av oss 2018-02-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Broddesonsgatan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Väster är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

På attraktiva Väster, mitt emellan centrala Halmstad och Galgberget, finns nu chansen att förvärva denna charmiga lägenhet som varvar klassisk 30-talsinredning såsom stavparkettgolv i fiskbensmönster, höga listverk samt skjutdörrar mm., med modernt renoverat kök och goda förvaringsutrymmen. Intrycken präglas av en ljus och behaglig boendemiljö med hög charmfaktor! Rymlig balkong med soligt läge ger verkligen mervärde och föreningen har även en gemensam trädgård att nyttja för mysiga grillkvällar, kubbspel mm.

Missa inte chansen till denna pärla som kombinerar äldre charm med moderna materialval. Läget anser vi vara svårslaget med närhet till likväl centrum som Galgbergets rofyllda miljö!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration