Esaias Thoréns Gata 3 / Centrum/Nissastrand / Halmstad

Slutpris
3 195 000 kr
Referensnummer
169 418
Boarea
114 kvm
Avgift
5 882 kr/mån
Sovrum
0 Sovrum
Såld
2014-08-19
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Esaias Thoréns Gata 3 såldes av oss 2014-08-19. Se alla våra försäljningar i Halmstad

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Centrum/Nissastrand är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Sätter ni extra stort värde på ert boende och söker något unikt?

Vi vill först poängtera vårt egna välbefinnande när det kommer till att förmedla ett riktigt drömboende av den här kalibern. Vi finner alla attribut för att uppfylla kraven på drömboende, detta med intryck av elegans, finess och fingertoppkänsla.

En representativ takvåningen på sjätte våning med fantastisk rymd (högsta takhöjd mäter ca: 4,5 m), trevliga sällskapsytor och härligt ljusflöde. Det höga läget ger en fri sikt över takåsarna. Våningen mäter hela 114 kvm och har idag en fördelning på tre rum plus kök, större badrum, gästwc samt walk-in-closet. Lägg därtill två fina balkonger varav den större i sydvästläge, vilket innebär att sol kan avnjutas från morgon till kväll. En bra notis är att det för den som önskar finns möjlighet att utöka till ytterligare ett sovrum.

Detta är ett boende som verkligen lever upp till förväntningarna, vi bara älskar lägenheten! Hjärtligt välkomna att ta en titt, ni lär inte bli besvikna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.