Fartygsvägen 15

Fartygsvägen 15

Slutpris

3 900 000 kr


Söndrum / Trottaberg— Halmstad

Fartygsvägen 15


Slutpris
3 900 000 kr

Söndrum / Trottaberg— Halmstad

Barnbäst på hörnet på Fartygsvägen 15

Här på Fartygsvägen 15 har man chansen att göra vardagslunken lite softare och livspusslet lättare att lägga. Ett rymligt radhus om 126 kvm på gaveln med baksidan pricksäkert mot kvällssolen. Hörntomten innebär en större tomt och ljusare interiör via extra gavelfönster. Detta hus har även områdets bästa läge om man gillar sol!
Tomten är behändig om 395 kvm, lättskött och omgärdas av en tät vintergrön häck som ger bra insynsskydd och sitt morgonkaffet avnjuter man bäst på den lilla uteplatsen på framsidan om man vill.
Tre sovrum där uppe och ett stort vardagsrum nere med utgång till baksidans uterum där man gärna stannar hela eftermiddagen och kvällen utan att röra en fena. Ett perfekt boende som passar som upptrappning från lägenhet för en växande familj!
Huset är väl omhändertaget där man uppdaterat kök, badrum och tvättstuga de senaste åren så här är det bara att flytta rakt in!

Trottaberg har ett helt optimalt läge med ca 10 minuters gångstråk genom vackra Eketångaskogen för att nå Sandhamn för ett dopp i det blå, samt närhet till Flygstadens affärsutbud, skola/förskola och fina golfbanor.
Det är lätt att förstå att familjen har trivts här under många år, nu är det dags för en ny familj att skapa fina minnen här!


Boarea
126 kvm
Driftkostnad
52 153 kr/år
Tomtarea
395 kvm
Rum
4 rum (3 sovrum)
Såld
2022-10-14

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Fartygsvägen såldes av oss 2022-10-14. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Fartygsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.