Flädervägen 38

Flädervägen 38

Slutpris

3 450 000 kr


Furet— Halmstad

Flädervägen 38


Slutpris
3 450 000 kr

Furet— Halmstad

Renoverat hus med en fantastisk trädgård

Renoverat parhus med en fantastisk tomt på Furet. Här kan ni flytta in i ett välplanerat hus om totalt ca 185 kvm där det mesta är renoverat såsom kök, två badrum, el, stammar och fönster mm. På entréplan imponeras vi av de enorma sällskapsytorna med en separat umgängesdel och matplats. Stora fönsterpartier och dörr ut till ett inglasat uterum som leder vidare ut i den härliga trädgården. Entréplan stoltserar även med ett stilfullt kök renoverat 2017 och gästtoalett byggd 2017. En spännande idé kan vara att öppna upp en bit mellan kök och vardagsrum för ett annat flöde, men det är en smaksak. Övre plan med fullhöjd erbjuder tre sovrum och ett tjusigt badrum renoverat 2017. I ett av sovrummen har man installerat "balkongdörrar" då tanken var att bygga en takterrass ovanpå tillbyggnaden.

Många är det som älskar källare och vi håller helt med. På Flädervägen 38 har man haft en del av källaren uthyrd - här finns rum, pentry och ett badrum renoverat 2018. Perfekt som uthyrningsenhet, generationsboende eller varför inte tonåringen som vill ha sitt egna krypin? Källaren har även goda förvaringsutrymmen och tvättstuga.

En av anledningar till att man vill ha hus är såklart trädgård. Och jösses vilken trädgård vi har här. Härlig grönska under sommarhalvåret och en oas för den som älskar äpplen. Här finns flera olika äppelsorter, stort altandäck och uppvärmd pool! Belägen åt sydost innebär att man sommartid kan ta del av solen från morgon till eftermiddag och flyttar man ut på altandäcket vid poolen så kan man njuta av solens strålar inpå kvällen samtidigt som uterummet inte blir för varmt för att kunna utnyttja. Helt perfekt med andra ord!

Flädervägen 38 erbjuder även ett rymligt garage, uppfart med plats för tre bilar och förråd.

En sista sak vi vill nämna är den låga driftkostnaden om ca 3100 kr/mån inkl. värme, el, vatten, avlopp, försäkring, sophämtning och fiber. Huset har fjärrvärme vilket har visat sig vara förmånligt i tider om höga elpriser.

Kom och upplev Flädervägen på plats!


Boarea/biarea
124/60,5 kvm
Driftkostnad
37 360 kr/år
Tomtarea
513 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2024-02-09

Mäklarhuset Halmstad

Denna parhus på Flädervägen såldes av oss 2024-02-09. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Flädervägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.