Fredrik Vetterlunds Väg 1b

Fredrik Vetterlunds Väg 1b

Slutpris

3 050 000 kr


Väster/Rotorp— Halmstad

Fredrik Vetterlunds Väg 1b


Slutpris
3 050 000 kr

Väster/Rotorp— Halmstad

Radhusboende när det är som bäst!

Radhusen uppe på Rotorp, även kallade Sebohusen, är vida kända i Halmstad och omåttligt populära. Med ett lugnt naturnära läge bor man med en idyllisk omgivning med cykelavstånd till det mesta Halmstad har att erbjuda.

Fredrik Vetterlunds väg 1B ligger i den första och troligen "bästa" raden med en helt fri baksida angränsande mot ett stort grönområde fritt från insyn. Boytan mäter 72 kvm fördelat på två plan och därtill finns en källare om ca 30 kvm, således finns här totalt 102 effektiva kvadratmetrar. Idag har huset två sovrum, men det går att dela av det stora rummet på övre plan till två mindre sovrum, samt så använder flera grannar rummet i källaren till sovrum, allrum eller kontor. Huset har de senaste åren genomgått stora renoveringar och det mesta förutom badrum är renoverat. Samtliga ytskikt såsom golv, väggar och tak är renoverat. Vi lägger extra märke till det tjusiga 1-stavs parkettgolvet i ljus kulör och på övre plan finner vi ett rustikt plankgolv vilket bjuder på mycket charm. Väggarna är målade i en kritvit kulör (0500-N) på nedre plan och sovrummen har en greige kulör (Jotun Lady - Washed linen). Tillsammans med svarta eluttag och brytare i retro design (Schneider Renova) skapar detta en behaglig rogivande boendemiljö med en neutral bas. Helt inflyttningsklart med andra ord! Köket renoverades 2019 och är en riktig fullträff. Köksstommar från Ikea men specialbeställa luckor i grå kulör skapar tillsammans med klassiskt vitt kakel och svarta detaljer/kapitalvaror en tilltalande köksmiljö där man mer än gärna tillbringar sin tid.

Ytterligare plus för detta hus är helt klart baksidan/altanen som är helt underhållsfri och bjuder på plats åt matplats och lounge-möbler. Grind leder ut till en stor gräsmatta där föreningen har bord/stolar och det finns utrymme för lek och spring. Här kan man även sätta upp partytält inför kräftskivan eller duka upp till barnens bullkalas. På husets framsida finns en mindre uteplats med trall som rymmer plats åt ett café-set. Föreningen är välskött med en stabil ekonomi. Avgiften är mycket fördelaktig, 3 582 kr/mån som inkluderar värme, vatten och TV.

Varmt välkomna till detta fridfulla radhusboende i en mycket välskött bostadsrättsförening med gott rykte!


Boarea/biarea
72/30 kvm
Avgift
3 582 kr/mån
Rum
4 rum (2-3 sovrum)
Såld
2023-08-28

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Fredrik Vetterlunds Väg såldes av oss 2023-08-28. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Fredrik Vetterlunds Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.