Gaggegatan 16D

Gaggegatan 16D

Slutpris

4 500 000 kr


Centrum/ Väster— Halmstad

Gaggegatan 16D


Slutpris
4 500 000 kr

Centrum/ Väster— Halmstad

Fräscht och rymligt radhus på attraktivt läge!

Med ett attraktivt och lugnt läge på Väster väntar detta fina radhus i två plan med källare och en total yta om cirka 180 kvm. Huset har en tilltalande och öppen planlösning på nedervåningen vilket skapar förutsättningar för socialt umgänge. Ett ljust och fräscht kök vilket har allt man behöver och som sedan övergår till en öppen matplats i anslutning till det generösa vardagsrummet. En tilltalande braskamin i läcker design skapar en härlig mysfaktor! Under årets sommarmånader njuter man av den skyddade uteplatsen i söderläge med stor markis och härliga ytor för sommarens alla grillkvällar. Samlat på ovanvåningen ligger husets samtliga sovrum där man har valt att göra ett av sovrummen till ett fräckt dressingroom med gott om plats för förvaring. Badrummet renoverades så sent som 2019 och är toppenfräscht! Förråd och tvättstugan vilken är fullt utrustad med tvättmaskin, torktumlare och torkskåp finner man i källaren så att man har allt samlat på ett smart sätt.

Området har ett idylliskt lugn och ändå promenerar man ned till city på en kvart! Huset är besiktigat och för nästa ägare väntar ett bekvämt liv som husägare.

Varmt välkommen på visning!


Boarea/biarea
118/62 kvm
Driftkostnad
30 635 kr/år
Tomtarea
132 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-06

Mäklarhuset Halmstad

Denna radhus på Gaggegatan såldes av oss 2021-04-06. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Gaggegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.