Gamla Knebildstorp 68

Gamla Knebildstorp 68

Slutpris

2 500 000 kr


Knebildstorp— Halmstad

Gamla Knebildstorp 68


Slutpris
2 500 000 kr

Knebildstorp— Halmstad

Vinterbonat fritidshus på Gamla Knebildstorp 68

Sommar och solvarma jordgubbar! Det är det första man tänker på när man kommer in på Gamla Knebildstorp även om vi inte riktigt är där ännu:-). Vi har nu fått äran att förmedla denna pärla om som har ett fint hörnläge och en större tomt än övriga på området, stort plus! På det stora altandäcket njuter man av ljumma sommarkvällar efter en heldag på stranden som ligger ett stenkast bort och när kylan kryper på så flyttar man istället in i det inglasade uterummet. Uppvuxen trädgård som har fin blomsterprakt sommartid och det stora päronträdet ger massor av frukt i augusti. Familj och vänner kan övernatta i den vinterbonade gäststugan så här är det gott att leva! Stugan om 51 kvm består av ett sovrum, vardagsrum, kök, badrum samt uterum och är i ett äldre men välvårdat skick.

Till huset hör en numrerad parkeringsplats på den gemensamma parkeringen och på området finns även gemensamhetsbyggnad med både tvätt och dusch möjligheter. Fiber fås via Halmstad stadsnät och till huset finns kommunalt vatten och avlopp. Föreningen äger gemensamt marken och stugan går att belåna med en så kallad säkerhetsöverlåtelse. Detta populära fritidshusområde är beläget mellan Halmstad city och Tylösand och förtrollar sina besökare med trivsamma stugor i alla dess färger och utformningar, omgärdade av mindre trädgårdar av skiftande karaktär. Läget är ypperligt med direkt närhet till havets och Simstadions svalkande bad, prins Bertils stig mm. På gångavstånd finns en större matbutik och önskar man ta cykeln in till centrala Halmstad leder bra cykelvägar dig dit på mindre än 10 min.

Missa inte chansen att knipa denna pärla som erbjuder stora möjligheter i Halmstads äldsta koloniområde med anor ifrån 1907!


Boarea
51 kvm
Driftkostnad
33 092 kr/år
Tomtarea
385 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2023-05-17

Mäklarhuset Halmstad

Denna fritidshus på Gamla Knebildstorp såldes av oss 2023-05-17. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Gamla Knebildstorp.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.