Gubbängsvägen 12

Gubbängsvägen 12

Slutpris

3 900 000 kr


Söndrum— Halmstad

Gubbängsvägen 12


Slutpris
3 900 000 kr

Söndrum— Halmstad

Välvårdat och prydligt enplanshus i hjärtat av Söndrum

Här har vi ett ytterst välvårdat 1-planshus om 140 kvm som imponerar med en bra planlösning där stora sociala ytor och möjligheten till en öppen planlösning attraherar. Det snygga badrummet är också ett stort plus. Lägg därtill 3 sovrum och otroligt bra förvaringsutrymmen, så inser man att huset är som skräddarsytt för familjen som önskar ett lättskött boende i gott skick.
Med lättskött menar vi att tomten är ca 400 kvm och således har en högst bekväm trädgård att hantera, samt att byggnadssättet med stomme i betong, fasadmaterial och taktäckning innebär minimalt med underhållsbehov. Detta är ett gediget betonghus (ej radon) som värms upp med fjärrvärme (ny växlare), som har både carport och flera härliga uteplatser bl.a inglasat uterum. Imponeras gör vi även av skicket. Under 42 år har nuvarande ägare med varsam hand tagit hand om och förädlat denna pärla. Här är det bara att flytta in, inga renoveringar krävs.

Området är en dröm för barnfamiljer med gågata, vändplan, lekplats och grönområden precis intill. Här kan det spelas fotboll, bandy och hoppas hage tills solen går ner. Barnen kan även gå för egen maskin till skolan redan i tidiga årskurser vilket såklart underlättar vardagspusslet. Har barnen istället flyttat hemifrån och nuvarande hus blivit för stort? Då kan detta smidiga enplanshus absolut vara intressant tror vi.

Återvändsgata, lekplats, skog, förskolor, skolor och affärer på armlängds avstånd. Där har du argumenten som talar för att flytta till Gubbängsvägen 12.

Vi hälsar er varmt välkomna på visning!


Boarea/biarea
ca 145/17 kvm
Driftkostnad
40 300 kr/år
Tomtarea
406 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-03-17

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Gubbängsvägen såldes av oss 2023-03-17. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Gubbängsvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.