Hambovägen 30

Hambovägen 30

Slutpris

4 460 000 kr


Söndrum / Kyrkbyn— Halmstad

Hambovägen 30


Slutpris
4 460 000 kr

Söndrum / Kyrkbyn— Halmstad

Superfräscht radhus med stort inglasat uterum och altandäck i Söndrums Kyrkby!

Brf Söndrums kyrkby har förutom sina kvadratsmarta bostadsrätter även ett mycket attraktivt läge. Här bor man nära naturreservat för natursköna promenader, hav och stränder för salta bad samt Flygstadens stora affärsområde med det mesta i utbud som man kan önska handla. Endast 150 m bort finns en kommunal förskola och flertalet grundskolor ligger inom cykelavstånd. Områdets utformning där huskropparna bildar en egen innergård ger en idyllisk känsla och här råder hög trivselfaktor!

Hambovägen 30 är verkligen ett radhus utöver det vanliga! Ljus och fräsch boendemiljö rakt igenom fördelad på två plan med stort inglasat uterum på cirka 17 kvm och ett generöst altandäck vilket sträcker sig runt husknuten och därmed möjlighet att följa solen stora delar av dagen! Modernt, ljust och luftigt vilket ger ett härligt intryck så fort man stiger innanför dörren! Entréplan imponerar med det fantastiska uterummet som skapar extra umgängesyta under tidigt vår och sen höst. Snyggt med det vitlaserade eklaminatgolvet och skjutdörrarna ut mot altanen tycker vi! Köket är modernt med exklusiv bänkskiva i granit och har en öppen planlösning mot vardagsrummet. Man har även valt att göra ett extra sovrum på entréplanet vilket man med enkla medel kan göra om så att man får ett större vardagsrum. Badrummet är fullutrustat med tvättmaskin och torktumlare. Ovanvåningen består av tre sovrum, klädkammare och helkaklat badrum med badkar.

Missa inte denna pärla i alltid populära Söndrums Kyrkby så varmt välkommen att boka din visning!


Boarea
104 kvm
Avgift
4 650 kr/mån
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-04-22

Mäklarhuset Halmstad

Denna parhus på Hambovägen såldes av oss 2021-04-22. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Hambovägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.