Karl XI:s Väg 19

Karl XI:s Väg 19

Slutpris

2 900 000 kr


Centrum— Halmstad

Karl XI:s Väg 19


Slutpris
2 900 000 kr

Centrum— Halmstad

Halvvägs till himlen på Karl XI:s väg 19

Våning 5,5 är nästan högst upp i huset på Karl XI:s väg 19 och känns som halvvägs till himlen. Utsikten från alla fönster ger den där härliga känslan av att sväva lite ovanför staden och det myllriga livet där nere på gatan. Här landar man skönt efter en lång dag på jobbet och om man inte känner för att lag mat så är det bara att ta hissen ner till La Plaza Pizzeria.
Sextiosex grymt snygga och välplanerade kvadratmetrar och nyskick på allt då ägaren renoverade under 2020. På golvet ligger grått parkettgolv som följer med hela vägen in i det ljusa vardagsrummet. Inglasad balkong mot väster (tomatplantorna kommer jubla!) och de praktfulla solnedgångarna och utsikten ingår i priset:-). Träffsäkert svart modernt kök gör ingen besviken och badrummet stoltserar med exklusiva stora kakelplattor. Två sovrum varav det ena med stor skjutdörrsgarderob längs med ena väggen och skulle inte den räcka så tillhör både ett källarförråd och ett vindsförråd lägenheten.

Huset är nogsamt omhändertaget och välskött, ekonomin stabil som ett tegelhus så det är ett både smidigt och smart boende nästan oavsett var i livet man befinner sig. I månadsavgiften ingår förutom värme och vatten även Internet (100/100 Mbit) samt TV (cirka 18 + 8 valfria kanaler).

Så, flytta in och bara njut. Av lugnet, himlen och närheten till allt!


Boarea
66.5 kvm
Avgift
4 153 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5,5 av 7 (Hiss finns)
Såld
2023-05-12

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Karl XI:s Väg såldes av oss 2023-05-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Karl XI:s Väg.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.