Kornhillsvägen 17 A / Vallås / Halmstad

Trevlig trerummare på Vallås!

Slutpris
1 400 000 kr
Boarea
75 kvm
Avgift
4 540 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
2 av 2 (Hiss finns ej)
Såld
2019-10-18
Bostaden är såld!

Denna lägenhet på Kornhillsvägen såldes av oss 2019-10-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Kornhillsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Vallås är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till denna välplanerade och behändiga trerummare med en trevlig boendemiljö. Här erbjuds bland annat ett trivsamt läge på gaveln av fastigheten, inglasad balkong och ett fint renoverat kök. Vidare erbjuds badrum med tvättmaskin och torktumlare, två sovrum med bra förvaring samt ett lättmöblerat vardagsrum. Läget för denna trivsamma trerummare är lugnt och bilfritt. I föreningen finns bland annat övernattningslägenhet, trivsellokal, bilspolplats och områdets utomhusmiljö är mycket välskött. Närheten till Vallås centrum, strövområde med löparspår samt den täta busstrafiken in till centrala Halmstad gör boendet här än mer fördelaktigt.

Välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.