Litorinavägen 36

Litorinavägen 36

Slutpris

4 375 000 kr


Snöstorp— Halmstad

Litorinavägen 36


Slutpris
4 375 000 kr

Snöstorp— Halmstad

Arkitektritad 50-talsvilla

På Litorinavägen 36 väntar denna spännande 1-plansvilla om 125+32 kvm på nya ägare. Villan som byggdes 1957 och ritades av den välkände Halmstadarkitekten Gösta Fredblad har varit i samma familjs ägo sedan byggnation. Det stora utropstecknet är det höga fina läget med en helt fantastisk vy över landskapet och ett stort vinterbonat uterum med golvvärme där familjen samlas året runt. Huset har en spännande design med flera tidstypiska detaljer: originalgarderober, välvårdat stavparkettgolv i fiskbensmönster, murad öppen spis och dubbla innerdörrar med glasinfattning in till vardagsrummet för att nämna några exempel. Samtidigt ser vi fina möjligheter att utveckla och uppdatera huset för att på så sätt skapa sin egna husdröm!

Vi fullkomligt älskar husets utformning med pulpettak och raka strama linjer. Fasaden blandar puts och liggande träpanel vilket är otroligt snyggt tillsammans med det bandade plåttaket. Invändigt väntar en imponerande planlösning med ljusa härliga sociala ytor, stort kök (Lidhults kök) med öppenhet mot vardagsrum samt tre sovrum och ett fjärde (bonus)sovrum på vinden (ej medtaget i boytan då takhöjden är lite lägre). Vinden bjuder på stora möjligheter att inreda fler rum eller om man vill nyttja det som det suveräna förvaringsutrymme det är idag. Villan har även smarta biutrymmen såsom skafferi, förråd, pannrum, groventré samt garage. Således mycket goda förvaringsutrymmen, vilket är ett stort plus.

Snöstorp har ett ypperligt läge med närhet till det mesta, barnomsorg, skola, fritidsaktiviteter, köpcentrum mm. så det är lätt att förstå varför familjen trivts genom årens lopp!

Detta är en helt unik villa med en mycket spännande karaktär. En verklig raritet!


Boarea/biarea
125/32 kvm
Driftkostnad
29 334 kr/år
Tomtarea
1 203 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2021-11-18

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Litorinavägen såldes av oss 2021-11-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Litorinavägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.