Ljungåsvägen 1 / Söndrum / Havssidan / Halmstad

HAVSNÄRA BOENDE I SÖNDRUM

Slutpris
6 600 000 kr
Boarea
150 kvm
Driftkostnad
35 804 kr/år
Tomtarea
778 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-11-25
Bostaden är såld!

Denna villa på Ljungåsvägen såldes av oss 2019-11-25. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Ljungåsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Söndrum / Havssidan är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

För många är Söndrums havssida det ultimata läget att bo på i Halmstad och det är inte svårt att förstå varför. Tänk att ha gångavstånd till salta bad, Söndrum centrums hela utbud samt barnens skola och ändå kunna nå centrala Halmstad på endast 10 minuter med cykel. Kan det bli så mycket bättre? Ytterligare mervärde är närheten till Brottets utomhusbassänger samt Prins Bertils stig som passerar förbi på nära håll och, med sin natursköna sträckning, erbjuder rogivande promenader/löpturer.

På Ljungåsvägen 1, näst längst ner mot havet, löper ett högre plank inbäddat i lummig grönska och bakom det kan man skymta en spännande villa. Dubbla järngrindar leder oss in på en kullerstenslagd uppfart som tar oss fram till villans huvudentré och det fristående garaget längre in på tomten. Fasaden på framsidan med bl.a. blyinfattade fönster och fönsterluckor ger tillsammans med den murade fondväggen i natursten och den lilla sagobrunnen framför entrén, ett mycket charmigt intryck. Vi blir oerhört nyfikna på att se mer!

Invändigt väntar en varm och ombonad boendemiljö med bland annat eldstäder på båda planen vilket ger en extra mysfaktor. Genomgående ljusa väggar som tillsammans med stora fönsterpartier mot baksidan ger en ljus atmosfär, ovanplan följer samma tema med ljusa ytskikt och bra ljusinsläpp via takkupor samt därtill öppet upp i nock vilket ger en trivsam karaktär. Köket renoverades så sent som 2019 på ett tjusigt och praktiskt vis, badrum på entréplan renoverades 2016 vilket är helkaklat precis som övre planets badrum. Hela villan har en spektakulär boendemiljö med synliga takbjälkar, olika detaljer, kaminer och allmänt smakfulla och dekorativa materialval. Mot den välanlagda och helt insynsskyddade trädgården på baksidan kan man öppna upp stora hajompartier i både kök och vardagsrum och det är tydligt att denna villa erbjuder ett unikt boende!

Detta är en villa man inte bör missa, vi hälsar er varmt välkomna

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.