Nissabogatan 5

Nissabogatan 5

Slutpris

4 000 000 kr


Nissastrand— Halmstad

Nissabogatan 5


Slutpris
4 000 000 kr

Nissastrand— Halmstad

Takvåning med en magnifik terrass och en exceptionellt låg månadsavgift!

Här på översta våningen finner vi en ytterst trivsam tvårummare om 79 kvm med en stor takterrass. En del är inglasad med klinkergolv som går att öppna upp helt och hållet vilket är underbart under sommaren. Här kan man grilla, sola och duka långbord. Dessutom ytterligare en balkong under tak mot föreningens fina innergård!

Invändigt ges generösa ytor där vardagsrum och kök har genomgående ljusinsläpp från stora fönsterpartier vilket skapar en härligt ljus boendemiljö. Moderna och stilrena materialval ger ett bekvämt och lättskött boende så att man kan njuta av umgänge med familj och vänner i vardagsrummet och köket som samspelar med varandra i en luftig planlösning. Detta tillsammans med ett fräscht och praktiskt kök, helkaklat badrum med både tvättmaskin och torktumlare samt hela tre separata klädkammare gör livet här på Nissabogatan 5 ytterst bekvämt.

Vi vill lyfta ett extra finger för den exceptionellt låga månadsavgiften om 3 161 kr/mån som inkluderar bredband, TV, IP-telefoni, värme, vatten och bostadsrättsförsäkring. En stor honnör till föreningen som sköter sin ekonomi med bravur. Detta är helt enkelt en svårslagen tvårummare för dig som uppskattar goda sociala ytor både inne och ute i kombination med smakfull interiör i samt ett förträffligt läge intill Nissan och stadens puls.

Varmt välkomna till Nissabogatan 5 och Brf Järnbanan.


Boarea
79 kvm
Avgift
3 161 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
6 av 6 (Hiss finns)
Såld
2022-05-06

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Nissabogatan såldes av oss 2022-05-06. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nissabogatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.