Nordbanegatan 39

Nordbanegatan 39

Slutpris

2 525 000 kr


Centrum— Halmstad

Nordbanegatan 39


Slutpris
2 525 000 kr

Centrum— Halmstad

Topprenoverad hörnlägenhet i markplan med härlig uteplats på lugn innergård

Modern hörnlägenhet i markplan med en öppen och härlig känsla! Bostaden är stilren i allt från ytskikt och färgval till utrustning. Lägenheten består av en inbjudande hall med en stor klädkammare där du kan stuva undan ytterkläder och skor. Det rogivande sovrummet har grågröna väggar och rymliga garderober i liknande ton. Vidare finns ett rymligt vardagsrum med fin kontakt till det smakfulla köket som även det går i grågrön ton samt svarta inslag. Det fräscha badrummet har dusch med glasdörrar, tvättmaskin, kommod och spegel med spotlights. Från vardagsrummet kliver du ut på den mysiga och lummiga uteplatsen som ger dig som boende möjlighet till såväl umgänge som avkoppling utomhus. Här omges du av både ett staket och en häck som skyddar mot insyn. Tack vare uteplatsens generösa storlek finns möjlighet att bjuda in många vänner på härliga grillkvällar!

Nordbanegatan 39 ligger mitt i Halmstad på en lugn och grönskande innergård obesvärad av biltrafik och stadens puls men ändå på bara några minuters promenad till citykärnan!

PS! Föreningen har sänkt månadsavgiften per 1/7 med cirka 3,5%


Boarea
66 kvm
Avgift
3 515 kr/mån
Rum
2 rum (1 sovrum)
Våning
1 av 3 (Hiss finns)
Såld
2020-06-12

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Nordbanegatan såldes av oss 2020-06-12. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Nordbanegatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.