Överstevägen 2

Överstevägen 2

Slutpris

5 305 000 kr


Väster / Mickedala— Halmstad

Överstevägen 2


Slutpris
5 305 000 kr

Väster / Mickedala— Halmstad

Välbyggd och gedigen 50-talsvilla på populära Väster!

Klassisk tegelvilla från 1958, vars första ägare var byggmästare. Detta är en praktisk och gedigen villa där boytan mäter ca 120 kvm och rymmer bla. ett rejält vardagsrum med välvårdad stavparkett i fiskbensmönster och en läcker braskamin. Därtill tre sovrum på övre plan samt en källare med egen ingång och ett stort sovrum/allrum med murad öppen spis (här kan tex. tonåringen ha egen avdelning), ett stort badrum med både badkar och dusch, tvättstuga och förrådsytor. Således bor man på totalt 120 + 74 kvm. Villan ligger på en hörntomt med lättskött trädgård och här finns även garage/förråd.

Välkomna till Överstevägen 2, en attraktiv adress för er som uppskattar närheten till naturen men även stadens puls. På bekvämt avstånd finns Flygstaden med sitt stora affärsutbud men även Halmstad City Airport som tar dig vidare mot Stockholm och kontinenten. Inom promenadavstånd ligger Vittraskolan med åk F-9 och fritiden kanske tillbringas i spåren på Galgberget eller på Halmstad Ridhus, här finns något för alla åldrar!


Boarea/biarea
120/74 kvm
Driftkostnad
41 777 kr/år
Tomtarea
721.5 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2021-06-18

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Överstevägen såldes av oss 2021-06-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Överstevägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.