Parkvägen 10

Parkvägen 10

Slutpris

6 400 000 kr


Söndrum— Halmstad

Parkvägen 10


Slutpris
6 400 000 kr

Söndrum— Halmstad

Rejält hus med låg driftkostnad på ett bra och skyddat läge i Söndrum nära city

Redan när man öppnar grinden på väg upp mot entrén känner man sig hemma. Gången som ramas in av dignande äppelträd just nu, trappan upp till förstukvisten, den mysiga uteplatsen intill huset, den omskötta fasaden - alltihop ger den där sköna känslan av att vara välkommen hem. Väl innanför dörren är det dags att stanna upp och lyssna. Är det någon hemma? För även om hallen ligger mitt i huset med trappan upp till övervåningen direkt till vänster, så ser man inte mer av hemmet än en liten glimt in i köket och vardagsrummet. Här finns skönt många rum att vara i, perfekt när man är en hel familj som ibland vill hänga tillsammans och ibland var för sig. Generös boyta om hela 180 + 142 kvadrat som samtliga är fint skick! Entréplan har kök med matplats, stort vardagsrum där den murade öppna spisen sprider skyhög mysfaktor när vintern är vresig, tre sovrum och badrum att erbjuda. En trappa upp ytterligare två sovrum och ett nyrenoverat badrum. Och en trappa ner finns hela källaren till förfogande med två inredda rum, förråd, tvättstuga mm.
Lekvänlig trädgård och nära till natur, idrottsplats , skola och bad.

Nuvarande ägare har genom åren gjort omfattande renoveringar med bland annat byte av tak, installerat bergvärme och inte minst en solcellsanläggning vilken producerar mellan 13 000 - 14 000 kWh årligen och borgar för en mycket förmånlig boendekostnad med endast cirka 2 400 kr i drift per månad inklusive värme, vatten, försäkring, renhållning och hushållsel!

Hallå familjen, kan det bli bättre?


Boarea/biarea
180/142 kvm
Driftkostnad
28 881 kr/år
Tomtarea
902 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2024-03-18

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Parkvägen såldes av oss 2024-03-18. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Parkvägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.