Rundan 23 / Gustavsfält / Halmstad

50-talsvilla med hörntomt!

Slutpris
2 500 000 kr
Boarea/biarea
105/60 kvm
Driftkostnad
28 597 kr/år
Totalareal
575.4 kvm
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-09-27
Bostaden är såld!

Denna villa på Rundan såldes av oss 2019-09-27. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Rundan

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Gustavsfält är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkomna till ett välskött hus på populära Gustavsfält. Rundan 23 erbjuder ett trivsamt boende med bl.a en härlig utomhusmiljö med en lummig baksida med fina planteringar, växthus, gräsmatta, altandäck samt inglasat uterum. Denna trädgård är en fröjd för ögat! Invändigt väntar en ljus boendemiljö med fina stavparkettgolv i fiskbensmönster, klassiskt 50-tal! Praktisk planlösning med bra umgängesytor och kök i entréplan, tre sovrum och badrum på övre plan samt bra biytor i källarplan med tvättstuga, hobbyrum, toalett etc. Det fjärde sovrummet på entréplan används idag som matsal, men går enkelt att göra om till sovrum igen.

Fördelar med huset är att taket är bytt 2014, man installerade en luft/vatten-värmepump 2010 och renoverade badrummet 2012. Skicket är således bra!

Bilen parkeras smidigt intill på uppfart eller i det vidbyggda garaget.

Varmt välkommen till Gustavsfält och Rundan 23!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.