Rundan 52

Rundan 52


Gustavsfält— Halmstad

Rundan 52Gustavsfält— Halmstad

Enplansvilla i välvårdat skick på Rundan 52

Rundan 52 är en enplansvilla om cirka 140 kvm från 1967. Huset är tillbyggt med cirka 25 kvm vilket gör det större än flertalet av sina grannar (original 115 kvm) och har resulterat i två ytterligare sovrum. Dessutom ett inglasat uterum och vidbyggt garage samt gott om extra förvaring på två olika vindsdelar. Skicket är äldre och välvårdat med en bra planlösning vilket ger fina möjligheter att anpassa huset efter behov och önskemål. I dagsläget fyra sovrum, ett gediget
Lidhultskök, vardagsrum samt badrum plus ett gäst WC. En plan och lättskött trädgård med bland annat äppelträd, svarta vinbärsbuskar och rabarber - här finns det även gott om plats för både studsmatta och fotbollsmål.

På Rundan bor man med ett bekvämt cykelavstånd till city och i närheten finns både barnomsorg och skolor samt närbutik vilket gör det lätt att få vardagen att gå ihop. Är ni ute efter att renovera och skapa er egna husdröm så är detta ett ypperligt tillfälle.

Välkommen på visning!


Boarea
140 kvm
Driftkostnad
39 573 kr/år
Tomtarea
655.6 kvm
Totalareal
655.6 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2023-12-08

Mäklarhuset Halmstad

Denna kedjehus på Rundan såldes av oss 2023-12-08. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Rundan.

Boka värdering
Henrik Borglin
Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad