Södra Vägen 43

Södra Vägen 43

Slutpris

3 600 000 kr


Söderkaj / Söder— Halmstad

Södra Vägen 43


Slutpris
3 600 000 kr

Söderkaj / Söder— Halmstad

Guldkorn på Söder om 3 rok!

Vi känner oss hemma på Söder och är stolta över att återigen kunna presentera ett guldkorn i denna spännande stadsdel! HSB:s bostadsrätter på Söder är det självklara valet för dig som vill bo med livskvalité och samtidigt kunna ta del av Halmstads marina arv och områdets direkta närhet till Nissan och havet. Härifrån kan man strosa fram längs åkanten hela vägen in till centrum eller varför inte bara ta en paus på en av de bryggor med båtplats som kantar promenaden. Vill man ge sig ut på en långpromenad väntar en härlig vandring längs Prins Bertils stig som passerar strax utanför och som tar sina besökare från Halmstads slott hela vägen ut till Möllegårds naturreservat via Tylösand.

Vårt guldkorn är en takvåning om tre rum och kök och 91,5 kvm där de dubbla balkongerna bjuder på fri sikt åt flera håll. Planlösningen är optimal med ett generöst och genomgående vardagsrum som blir våningens samlingspunkt samt två separata sovrum med varsitt badrum i nära anslutning. Det genomgående vardagsrummet med dubbla balkonger ger tillsammans med lägenhetens placering längst upp i fastigheten, en härlig känsla av frihet. Den välskötta boendemiljön med genomgående vita väggar har fint ljusinsläpp och har måttbeställda lamell- och plisségardiner till samtliga rum vilket gör att man själv kan reglera ljusmängden.

Varmt välkomna till Södra vägen 43 med lite utöver det vanliga :)


Boarea
91.5 kvm
Avgift
4 476 kr/mån
Rum
3 rum (2 sovrum)
Våning
5 av 5 (Hiss finns)
Såld
2018-12-10

Mäklarhuset Halmstad

Denna lägenhet på Södra Vägen såldes av oss 2018-12-10. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Södra Vägen.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.