Storbåtsvägen 8 / Trottaberg / Halmstad

1-plansvilla med ett av Trottabergs bästa läge!

Slutpris
4 325 000 kr
Boarea/biarea
176/57,5 kvm
Driftkostnad
44 471 kr/år
Tomtarea
955 kvm
Rum
6 rum (5 sovrum)
Såld
2017-01-24
Bostaden är såld!

Denna villa på Storbåtsvägen såldes av oss 2017-01-24. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Storbåtsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Trottaberg är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Suverän 1-plansvilla med stora ytor samt ett attraktivt och skyddat läge på hörntomt angränsande till allmänning. Den taxerade boytan är 176 kvm men villan mäter ca 230 kvm då det även finns ett integrerat skyddsrum om ca 57,5 kvm som ej redovisas i den taxerade ytan. Denna yta smälter diskret ihop med villans boyta och bjuder på superfina bonusutrymmen, bland annat extra sov-/allrum, tvättstuga, stor praktisk groventré, duschrum samt förråd.

Villan är gedigen byggd med valmat tak, tegelfasad, vattenburet värmesystem och 3-glas isolerfönster. Det vi fastnar för mest är samspelet mellan kök och vardagsrum där det senare mäter hela 45 kvm och stoltserar med en murad öppen spis samt flera fönster i burspråk. Lagom öppenhet skapar en viss distans med bibehållen kontakt. Helt ultimat i våra ögon! För den som älskar sommar och sol, finns här en spektakulär utomhusmiljö där en skyddad innergård omgärdas av murade valv vilken bjuder på medelhavsinspiration. Ett inglasat uterum förlänger årstiderna och ger villan ytterligare en dimension.

Varmt välkomna till ett överraskande Storbåtsvägen 8 med endast 3 km till Tylösands fina bad och golfbanor!

/Tommy & Henrik

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration