Sök Meny
Såld

Halmstad - Furet / Stövarevägen 1

CHARMIG 30-TALARE

Otaliga gånger har jag själv promenerat förbi detta så tilltalande hus och stannat till för en kort sekund då mina ögon fångats in av både dess karaktär och otroliga charm. Framför oss har vi en riktig pärla från början av 30-talet, en tidsepok som av många placeras riktigt högt upp på önskelistan då det kommer till nytt boende.

Utsidan är lummig och inbjudande med gammal gatsten, grönskande äppelträd, körsbärsträd och plommonträd samt med ett uterum och tillhörande terrass vilket ger guldkant på tillvaron. Insidan skäms inte heller för sig med bland annat tilltalande burspråk, furuplankgolv, spegeldörrar, gjutjärnskamin och höga lister med skurklossar samt renoverat kök allt med en ljus och modern känsla. Huset har även genomgått stora renoveringar så som byte av tak och el samt installation av värmepump etc.

/ Borglin & Karlsson

Sponsrade länkar
Halmstad / Furet
Stövarevägen 1
Slutpris: 4 560 000 kr
Boarea/biarea: ca 130/85 kvm
Driftkostnad: 31 892 kr/år
Tomtarea: 759,2 kvm
Totalareal: 759.2 kvm
Rum: 5 rum (4 sovrum)
Såld: 2017-03-30
Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och integritetspolicyn

Sälja nu eller sedan?

Så enkelt ordnat att du slipper välja. Med Förberedd är allt klart för försäljning, när du vill!

Läs mer om Förberedd
Sveriges nöjdaste kunder åtta år i rad (2008-2015) och fortsatt i topp!

Enligt Svenskt Kvalitetsindex är vi det mäklarföretag som lyckats bäst med uppgiften - att du ska vara helt nöjd med din kanske viktigaste affär.

Så här marknadsför vi din bostad
 • Hetaste inredningstrenderna i höst!
  Hetaste inredningstrenderna i höst!

  Hösten är på ingång och vi ser fram emot den i särklass mysigaste tiden på året. Chilli’s inredningsexpertJohanna Niva listatRde senaste trenderna

 • Mäklarhusets köpguide för husköpare
  Mäklarhusets köpguide för husköpare

  Nu är det dags för dig att köpa hus. Kanske är det största ekonomiska beslutet du kommer att ta under en livstid. Det finns då en mängd viktiga frågor att ha koll på. Vi på Mäklarhuset lotsar dig genom ditt husköp och i denna guide har vi sammanställt några vanliga frågor från husköpare.

 • Odla ätbart på liten yta
  Odla ätbart på liten yta

  Det krävs inte många kvadratmeter för att få till en egen köksträdgård. I hinkar och krukor kan du få ett grönt skafferi som räcker hela sommaren. Här är fem härliga odlingstips!

  Bostad / Sverige / Halland / Halmstad / Stövarevägen