Svanens Fritidsby 33

Svanens Fritidsby 33

Slutpris

1 425 000 kr


Östra stranden— Halmstad

Svanens Fritidsby 33


Slutpris
1 425 000 kr

Östra stranden— Halmstad

Bygga nytt på Östra Stranden!

Nu finns det fina möjligheter att skapa sin egen sommaridyll på Östra stranden endast några minuter från strand och hav. Svanen 33 tillhör Stugföreningen Svanen och bjuder på ett fint läge, byggnaden på tomten är i mycket dåligt skick så vi bedömer det som en bra möjlighet att bygga helt nytt.

I området finns mest mest mindre stugor, lekplatser och gemensam klubbstuga i mysiga omgivningar. Föreningen anordnar även aktiviteter såsom städdagar, midsommarfirande osv för stugägarna. Här får man verkligen den avkopplande miljö som ett semesterboende skall erbjuda, resten är upp till vädergudarna :)

Fastigheten säljes av Allmänna Arvsfonden med friskrivning från dolda fel. Köparen får själv och ihop med sakkunniga personer undersöka byggnaden med tillbehör efter eget önskemål innan kontraktsdagen.

Välkommen på visning med oss!


Boarea
45 kvm
Driftkostnad
20 500 kr/år
Såld
2022-12-16

Mäklarhuset Halmstad

Denna fritidshus på Svanens Fritidsby såldes av oss 2022-12-16. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Svanens Fritidsby.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.