Sysslomansgatan 18

Sysslomansgatan 18

Slutpris

3 100 000 kr


Öster / Högskolan— Halmstad

Sysslomansgatan 18


Slutpris
3 100 000 kr

Öster / Högskolan— Halmstad

Tjusigt renoverad villa på Öster!

Nu kan vi presentera ett behändigt villaboende med en renoverad och fin interiör! Det första som drar blickarna åt sig är det snyggt renoverade köket med en härlig öppenhet mot matplats/uterum samt utrustning såsom vinkyl, kyl och frys i fullhöjd, frihängande spisfläkt etc. Vidare erbjuds en fräsch toalett, ljust vardagsrum och ett bra sovrum på entréplan. I källarplan hittar vi ett rymligt badrum, stor tvättstuga, 2 sovrum samt det tidigare garaget som idag nyttjas förråd. Uterummet i sin tur vetter ut mot en trevlig baksida i västerläge med altandäck, fruktträd och gräsyta.

Härifrån är det närhet till både Östra stranden, Högskolan och Centrum. Vi välkomnar er till Sysslomansgatan 18 som är ett praktiskt, lättskött och mysigt villaboende med stil!


Boarea/biarea
71/70 kvm
Driftkostnad
39 967 kr/år
Tomtarea
709 kvm
Rum
3 rum (1-4 sovrum)
Såld
2019-09-04

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Sysslomansgatan såldes av oss 2019-09-04. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Sysslomansgatan.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.