Tellusgränd 7

Tellusgränd 7

Slutpris

3 200 000 kr


Mickedala— Halmstad

Tellusgränd 7


Slutpris
3 200 000 kr

Mickedala— Halmstad

Enplanshus på Mickedala, längst in på lugn återvändsgata

Välkommen till Tellusgränd 7 som ligger på ett av områdets bästa lägen längst in på gatan mot grönområde! Upptäck ett smart planerat hem vars fina ljusinsläpp skapar ett mycket trivsamt boende som man tycker om att vara i. Här erbjuds ett charmigt boende där det finns en del att fixa med för den som vill, men funkar även att flytta in i som det är. Ett par exempel på förbättringarna som skett under de senare åren är att luft/vatten- värmepump installerats, nya ytskikt i hall med klinkers, nya golv i kök och sovrum, vägg har tagits ner för att skapa luftigare ytor i köket. Huset erbjuder dessutom ett nyrenoverat helkaklat badrum som stod klart 2023.

Planlösningen fördelar sig på fem rum och kök. Förutom fyra sovrum, kök med stor matplats samt vardagsrum finns ett stort inglasat uterum. Badrummet som just totalrenoveras har byggts ut för bättre planering än i "originalhusen". Vid groventrén som även är tvättstugan finns en gäst wc.

Vinkelhuset samt garage/förrådsbyggnaden ramar in trädgården på ett mysigt sätt och ger en härligt lugn och privat känsla. Insynsskyddande häckar ramar in gården mot grannarna på baksidan. Den inglasade altanen är rymlig och erbjuder en förlängning av utesäsongen.

Förutom garaget finns också utrymmen som ger plats åt förvaring, verkstad, hobbys etc.

Läget på huset är ypperligt med bra kommunikationer och närhet till skolor, förskolor, flygstadens handelsområde etc. Dessutom har du mycket nära till naturen i form av Galgberget och härlig landsbygd åt norr.

Huset ägs idag med tomträtt. Möjlighet finns att friköpa marken/tomten för 1 097 768kr + 1250kr i administrationskostnad (uppgift från juni 2023). Avgälden är idag 14 458kr/år och nuvarande avtal förnyas 2024-12-31.

Varmt välkomna på visning!


Boarea
108 kvm
Driftkostnad
36 386 kr/år
Tomtarea
539.8 kvm
Rum
5 rum (4 sovrum)
Såld
2023-06-16

Mäklarhuset Halmstad

Denna villa på Tellusgränd såldes av oss 2023-06-16. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Tellusgränd.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.