Tvistgången 6 / Frennarp / Halmstad

KOMBINERA DET BÄSTA AV TVÅ VÄRLDAR

Slutpris
3 140 000 kr
Boarea
137 kvm
Avgift
5 462 kr/mån
Rum
5 rum (3-4 sovrum)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna villa på Tvistgången såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Halmstad samt även på Tvistgången

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frennarp är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Njut av ett barnvänligt bostadsrättsboende i villaform och lättskött trädgårdstäppa utan att behöva lägga energi på att ansvara för yttre underhåll mm. Detta är en ljus och tilltalande bostadsrätt med ett ypperligt läge på hörntomt angränsande mot grönyta i populära och barnvänliga Frennarp. Här erbjuds härliga utvändiga ytor såsom uterum, stensättning, trädgård och altandäck vilket ger en fin helhetskänsla där man kan välja mellan sol och skugga. Huset har en bra planlösning med umgängesytor, bad, kök och tvättstuga på entréplan och tre sovrum, allrum samt duschrum på övre plan. Boendemiljön är mycket ljus och trivsam. Vi gillar framförallt det snyggt renoverade köket i vitt med köksö, bänkskiva i massiv ek och ett tjusigt stänkkakel. Ett stort plus är även att villan ligger nära garage och parkering :)

Detta är ett oerhört bekvämt och rogivande boende som ger tid över till annat. Brf Riksbyggen Halmstadshus nr 8 är välskött och erbjuder flera bekvämligheter för sina medlemmar som lånesläp, festlokal, bastu mm.

Varmt välkomna på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten

Hemmaliv


Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.