Sandslättsvägen 4 / Haverdal / Halmstad

Mysigt fritidsboende i Haverdal!

Slutpris
1 275 000 kr
Boarea
ca 50 kvm
Arrende
27 024 kr/år
Driftkostnad
18 503 kr/år
Tomtarea
1 000 kvm
Rum
2 rum (1 sovrum)
Såld
2019-09-30
Bostaden är såld!

Denna fritidshus på Sandslättsvägen såldes av oss 2019-09-30. Se alla våra försäljningar i Haverdal samt även på Sandslättsvägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Haverdal är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Välkommen till sommaridyllen Haverdal och detta fritidshus på lugnt och trivsamt läge. Utvändigt erbjuds en uppvuxen trädgårdstomt med god plats för utomhusaktiviteter, altandäck, förrådsbyggnad samt sovplatser i friggebod. Invändigt ryms sovrum, kök, tvätt-/duschutrymme, wc samt ett trivsamt vardagsrum med öppen spis.

Haverdal ligger inbäddat i vacker kustnära natur och ner till den långa sandstranden har man en kort cykeltur. Den fina golfbanan i Haverdal ligger knappt 2 kilometer bort. OBS! Arrendetomt.

Varmt välkommen på visningen!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.