Bångsbovägen 14 / Bångsbo / Kullavik / Kungsbacka

VÄLPLANERAT OCH MYSIGT KEDJEHUS - BELÄGET PÅ EN POPULÄR OCH LUGN ÅTERVÄNDSGATA!

Slutpris
4 425 000 kr
Boarea/biarea
95/95 kvm
Driftkostnad
52 597 kr/år
Totalareal
660 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-20
Bostaden är såld!

Denna kedjehus på Bångsbovägen såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Kullavik samt även på Bångsbovägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Bångsbo är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva ett välplanerat och trevligt kedjehus beläget på mycket populär gata med pool och gångavstånd till havet!

Huset har ett socialt och funktionellt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Här finns ett ljust, luftigt och hemtrevligt vardagsrum med fönster åt två håll, väl tilltagna ytor, stora och lättmöblerade ytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Bostaden har fyra fina sovrum. Badrummet är fräscht och ljust med handfat, badrumsskåp och dusch.

Även husets utvändiga fördelar är värda att uppmärksamma. Här hittar du en lättskött, lummig och barnvänlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta. Till höjdpunkterna hör en stor, solig och lättmöblerad altan med markis. Här finns plats för både loungegrupp, utemöbler och grill. I anslutning till altanen finns en stor uppvärmd pool som bjuder in till svalkande dopp en härlig sommardag!
Till tomten hör ett rymligt garage med arbetsbänk samt bra förvaringsmöjligheter.

Välkomna på visning!
Besiktningsprotokollet ligger under bilagor.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Liknande bostäder i närheten