Bångsbovägen 14

Bångsbovägen 14

Slutpris

4 425 000 kr


Bångsbo— Kullavik— Kungsbacka

Bångsbovägen 14


Slutpris
4 425 000 kr

Bångsbo— Kullavik— Kungsbacka

VÄLPLANERAT OCH MYSIGT KEDJEHUS - BELÄGET PÅ EN POPULÄR OCH LUGN ÅTERVÄNDSGATA!

Nu ges ett ypperligt tillfälle att förvärva ett välplanerat och trevligt kedjehus beläget på mycket populär gata med pool och gångavstånd till havet!

Huset har ett socialt och funktionellt kök med generösa arbetsytor, bra förvaringsmöjligheter, öppen planlösning mot vardagsrummet och plats för matbord och stolar. Här finns ett ljust, luftigt och hemtrevligt vardagsrum med fönster åt två håll, väl tilltagna ytor, stora och lättmöblerade ytor och gott om plats för soffa och matgrupp. Bostaden har fyra fina sovrum. Badrummet är fräscht och ljust med handfat, badrumsskåp och dusch.

Även husets utvändiga fördelar är värda att uppmärksamma. Här hittar du en lättskött, lummig och barnvänlig trädgårdstomt med välskött gräsmatta. Till höjdpunkterna hör en stor, solig och lättmöblerad altan med markis. Här finns plats för både loungegrupp, utemöbler och grill. I anslutning till altanen finns en stor uppvärmd pool som bjuder in till svalkande dopp en härlig sommardag!
Till tomten hör ett rymligt garage med arbetsbänk samt bra förvaringsmöjligheter.

Välkomna på visning!
Besiktningsprotokollet ligger under bilagor.


Boarea/biarea
95/95 kvm
Driftkostnad
52 597 kr/år
Tomtarea
660 kvm
Rum
6 rum (4 sovrum)
Såld
2019-06-20

Mäklarhuset Mölndal

Denna kedjehus på Bångsbovägen såldes av oss 2019-06-20. Se alla våra försäljningar i Kullavik samt även på Bångsbovägen.

Boka värdering

Hanna Gole

Ansvarig mäklare
Talar även engelska.

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.