Långaryds Gårdshult 101

Långaryds Gårdshult 101

Slutpris

1 050 000 kr


Landeryd— Hylte

Långaryds Gårdshult 101


Slutpris
1 050 000 kr

Landeryd— Hylte

Charmig villa i lantligt idylliskt läge

Välkomna till Långaryds Gårdshult 101 i idylliska Landeryd! Detta hus är beläget i ett vackert och lugnt lantligt område med natur runt omkring, perfekt för den som vill ha en avskild oas att koppla av i. Här finner du också skog där du kan njuta av härliga promenader eller kanske plocka bär och svamp på hösten.

Väl inne i själva bostaden är planlösningen bra och kvadratmeterna används på ett effektivt sätt. Här finns ett rymligt vardagsrum med matplats, samt ett kök med goda förvaringsmöjligheter. Från matplatsen når du den stora altanen där man kan ha grillmiddagar tillsammans med vänner och familj och samtidigt njuta av fina solnedgångar som höjer mysfaktorn ytterligare.

Det unika här är möjligheten att få bada bastu och njuta av naturen omkring samtidigt. På tomten finns en vedeldad bastu i egen stuga, samt ett växthus med möjlighet till odling.

Sammantaget kan det här vara bostaden du söker för en bekväm och önskvärd livsstil. Här har du avskildhet och lugn, men ändå närhet till skola (F-6) och kommunikation med tåg och buss. Vi inbjuder dig gärna på en visning så att du får se detta hem i verkligheten. Kontakta oss redan idag!


Boarea
125 kvm
Driftkostnad
26 990 kr/år
Tomtarea
1 970 kvm
Rum
3 rum (2 sovrum)
Såld
2024-05-03

Mäklarhuset Hyltebruk

Denna villa på Långaryds Gårdshult såldes av oss 2024-05-03. Se alla våra försäljningar i Landeryd samt även på Långaryds Gårdshult.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.