Obbhult 15

Obbhult 15

Slutpris

4 950 000 kr


Obbhult— Rolfstorp— Varberg

Obbhult 15


Slutpris
4 950 000 kr

Obbhult— Rolfstorp— Varberg

Drömlikt & unikt

När man kört genom det vackra landskapet, uppför sista backen och kommer fram till gläntan där fastigheten är belägen slås man av husets unika och vackra exteriör. Parkera på den stora grusade gårdsplanen eller i dubbelgaraget med samma stil som huset. Här får du ett lyxigt hem med karaktär och ett högt rofyllt läge med lantliga vackra vyer.

Vakna upp till suset från trädkronorna, tassa ut på altanen och känn friheten som läget ger dig. Ljuvligt! En fröjd att fixa frukost, fika och middagar i det stora köket som är helt öppet mot vardagsrummet. Man slås av det stora fönsterpartierna som går ända upp i nock och släpper in både ett fantastiskt ljus och naturens skönhet. Sprakandet från vedspisen och braskaminen förhöjer myset under vinterhalvåret liksom de magiska altanerna får oss att njuta lite extra under den varmare tiden vi har framför oss nu. Häll upp nåt kallt i glaset och njut av värmen i bastun som du finner i det helkaklade badrummet. Övre plan bjuder på badrum, två sovrum som båda har dörr ut till den generösa balkongen och ett allrum med vy ner över vardagsrummet.

Vad drömmer du mer om att kunna göra hemma? Kan ett dubbelgarage där du även finner ett förråd alt hemmakontor samt två mindre hästboxar passa eller ett växthus, hundgård, lekstuga eller ytan som idag rymmer frisörsalong? Tomten är på hela 5 489 kvadratmeter och känslan är magisk när man går omkring här. En privat och skyddad oas där du kanske vill förverkliga pooldrömmen, njuta av odlingstrenden som vi ser med egna grönsaker och bär eller kanske ha några hönor strosande. Den självgående gräsklipparen ingår i köpet liksom hundgård med hundkoja med golvvärme.


Boarea
124 kvm
Driftkostnad
36 186 kr/år
Tomtarea
5 489 kvm
Rum
5 rum (3 sovrum)
Såld
2022-05-19

Mäklarhuset Varberg

Denna villa på Obbhult såldes av oss 2022-05-19. Se alla våra försäljningar i Rolfstorp samt även på Obbhult.

Boka värdering

Låt oss värdera din bostad

Boka en kostnadsfri muntlig värdering och ta reda på vad din bostad är värd. En mäklare som är expert på just ditt område går igenom bostaden och du får sedan en muntlig värdering på plats.
Mäklarhuset värdera din bostad
Hej! Hur kan vi hjälpa dig?
Vad letar du efter?
Kostnadsfri värdering av min bostad
Funderar du på att sälja nu eller längre fram? Boka en kostnadsfri muntlig värdering och rådgivning idag.
Jag vill sälja min bostad
Fyll i formuläret så kontaktar vi dig och berättar mer om hur vi kan hjälpa till med försäljningen och en riktigt lyckad affär.
Tack, vi har tagit emot din
förfrågan.
Vi kontaktar dig inom kort.