Västra Särövägen 85 / Särö / Kungsbacka

Villa med originalets charm

Slutpris
4 000 000 kr
Boarea/biarea
93/67 kvm
Driftkostnad
43 133 kr/år
Tomtarea
1 540 kvm
Rum
6 rum (3-4 sovrum)
Såld
2016-09-30
Bostaden är såld!

Denna villa på Västra Särövägen såldes av oss 2016-09-30. Se alla våra försäljningar i Särö samt även på Västra Särövägen

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Särö är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I populära Särö ligger denna villa med originalets charm. Stor trädgård med flera fruktträd och uteplats i sydväst läge. Särö med sitt attraktiva läge vid kusten och närhet till både Göteborg och Kungsbacka är en mycket populär boendeort. Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter såsom golf, tennis eller naturupplevelser i naturområdet Särö Västerskog. Cykelavstånd på några minuter till klipporna och salta bad vid Lysholmen. Bra kommunikationer till Göteborg, antingen billedes via Säröleden 158 eller med Blå express. Välkommen till en villa, med möjlighet att sätta sin egen prägel på .

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten
Hemmaliv
Tips, inspiration och erbjudanden.
Allt för ditt nuvarande eller blivande hem.