Frillalt 306 / Frillalt / Simlångsdalen / Hylte

Ljuvligt lantställe inbäddat i skog med slående sjöutsikt!

Boarea
110 kvm
Tomtarea
6.8 ha
Rum
6 rum (4 sovrum)
Fastigh.bet
HYLTE FRILLALT 1:11
Objekttyp
Fritid
Såld
2020-06-23
Bostaden är såld!

Denna gård på frillalt såldes av oss 2020-06-23. Se alla våra försäljningar i Simlångsdalen samt även på frillalt

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Frillalt är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

I Frillalt mellan Hyltebruk och Simlångsdalen kan vi nu presentera paradiset för den som söker lugn och ro. Detta är ett svårslaget tillfälle att förvärva ett fritt och ostört läge i naturskön miljö med sjön (Lilla Frillen), naturskön omgivning, skog om ca 6,5 ha och ekonomibyggnader! Fastigheten om ca 6,7 hektar lämpar sig bra som permanent- eller fritidsboende. Interiören är av enkel standard och erbjuder 4 sovrum, allrum, vardagsrum, badrum och kök. Charmiga inslag är bl.a. de två sovrummen på ovanvåningen med synliga takbalkar, flera kaminer, det röda huset med vita knutar och att det är sjöutsikt från flera rum i huset. Till Halmstad är det ca 4,2 mil, 2,4 mil till Simlångsdalen och Hyltebruk nås 2,1 mil bort.

Frillalt 306 bjuder på en otroligt idyllisk och rogivande atmosfär på ett bekvämt avstånd från stadens puls. Hjärtligt välkomna på visning!

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig så skapas ett konto och du godkänner användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

mySafety hjälper dig med självrisken
Erbjudande: Kostnadsfri självriskreducering på din hemförsäkring
Med mySafety Självriskreducering får du ersättning på upp till 10 000 kr för betald självrisk vid t.ex. brand, inbrott och vattenskador.
Ta del av erbjudandet genom att fylla i formuläret och boka en kostnadsfri värdering.
Liknande bostäder i närheten