Perstorp 106 / Slöinge / Falkenberg

Drömvilla från 1900!

Slutpris
3 500 000 kr
Boarea
ca 140 kvm
Driftkostnad
26 902 kr/år
Tomtarea
3 089 kvm
Rum
4 rum (2-4 sovrum)
Såld
2018-03-29
Bostaden är såld!

Denna villa på Perstorp såldes av oss 2018-03-29. Se alla våra försäljningar i Slöinge samt även på Perstorp

Om du går i säljtankar och bor i närheten av Slöinge är du varmt välkommen att kontakta oss för en kostnadsfri värdering.

Boka värdering

"Undertecknad åtager mig härmed att åt A Nilsson i Perstorp under näststundande vår uppföra ett boningshus å hans avbrända tomt 18 alnar långt 12 alnar brett och 5,5 högt utvändigt på väggarna; Att alla material tillsläppas och framskaffas av undertecknad och skolad vara av fullgod beskaffenhet; Att alla bjälkar skola vara 6x7 tum med fyra fots avstånd av gran; Att alla syllar skola vara minst 6 och 6 tum med högst 3 fots avstånd från varandra."

Och så byggde byggnadsmästare Johan Bengtson Perstorp 106 och för detta fick A Nilsson erlägga 3 250 kronor.

Varsamt bevarat och renoverat står det 118 år gamla boningshuset fortfarande på samma plats strax utanför Slöinge. Nuvarande ägare Anna och Johan har bland annat återskapat originalfasadens vackra snickerier, tagit fram originalgolven i gran, bringat liv i både kakelugn och vedspis samt moderniserat boningshuset men med bibehållen charm och karaktär. Ett stycke historia söker nu nya ägare. Välkomna.

Vill du veta värdet på din bostad?

Om du funderar på att sälja och vill veta vad din bostad är värd, kontakta oss för en fri muntlig värdering. Du förbinder dig inte till någonting i samband med värderingen.

Genom att klicka på knappen Kontakta mig godkänner du användarvillkoren och personuppgiftspolicyn

Tips & inspiration